När vi går mot mörkare och kyligare tider är det härligt att börja pyssla och mysa till det därhemma. Att kura ner sig i soffan under en gosig pläd med en god bok hör hösten till tycker jag. Jag älskar att läsa, men även om det av tidsbrist mest blir ljudböcker för tillfället, så kan jag längta till de där stunderna med en riktigt bra bok i soffan eller favoritfotöljen.

Fabric_Copenhagen_plädar

Nå. En riktig mysstund kräver sin pläd. Dessa lyxiga plädar är tillverkade av siden och silkesammet och kommer från Fabric Copenhagen. Silkesammet har en otroligt vacker lyster och är ljuvligt mot huden.

IMG_2989

De är kviltade, vilket gör att de får den där härligt gammeldags “bubbliga” utseendet. Det här är plädarnas Rolls Rolls.

Cozy_room_plädar

En annan populär pläd är den här bomullspläden från Cozy Room. Lätt och otroligt mjuk mot kroppen. En favorit för både stor och liten.

11145109_994064213968265_2279457808134836485_n

Finns i många olika färger. Alla har den där lite “smutsiga” färgtonen som är så snygg och som man förknippar med Cozy Room.

P1020584

De här söta kviltade plädarna är en nyhet från Krasilnikoff. Väldigt prisvärda för ett så gediget hantverk. Finns i en lapptäcksvariant som är så där riktigt lantligt gullig.

Det var väl allt på plädfronten, nu är vi redo för hösten!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *