Praktisk förvaring kan man inte få för mycket av. Men den får gärna vara snygg också, så den tål att stå framme och synas.

korg_handtag_bloomingville

Den här modellen av korg har varit populär ett bra tag nu, det finns liknande varianter hos flera varumärken. Det fina med den är att den går att använda till så mycket.  Exempelvis till förvaring av filtar och plädar eller som leksakskorg som jag använder den till.

korg_handtag_1_bloomingville

Men sen är den ju även jättesnygg att placera stora krukväxter i.

31515002-origpic-2e4516

En sån här rund hög förvaring är också smart. I den kan du stuva undan plädar i och låta dem sticka upp så där snyggt och dekorativt. Men eftersom den är så rejäl i storleken och har praktiska handtag så funkar den även jättebra som tvättkorg.

ss16_4

Här är en annan variant av samma modell fast i tyg som jag själv använder som tvättkorg.

001

Förvaring behöver ju inte vara så traditionell, den här i form av en påse i kraftigt papper har trendat rejält de senaste året. Den tål förstås inte lika mycket påfrestningar som förvaring i mer robusta material, men mer än man tror och så snyggt sen!  Man kan ha leksaker i den eller varför inte pappersåtervinningen.

005

Eller så ställer man helt enkelt ner en stor krukväxt i den, hur snyggt som helst!

Förvaring i detta inlägg kommer från min webshop:

Korg med handtag Bloomingville, förvaring i filt med handtag från Hübsch, hög förvaring i tyg med handtag från Pipols Bazaar, papperspåse Le sac.

Foto: Janni Arnqvist (förutom bild 2 och 3)

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *