Det är nåt med hösten som får en att känna det som om man precis som barnen har terminsstart. Man vill ha ordning och reda och börja med ett “blankt papper”. Här kommer mina tips inför höststarten.

Anteckningsböcker

Hur analogt det än kan verka i en värld där många använder mobilen för att göra anteckningar i så föredrar jag att anteckna för hand i en anteckningsbok. Jag har en trave med anteckningsböcker och köper alltid några nya när hösten kryper inpå så jag får börja på ny kula. Jag har många anteckningsböcker igång samtidigt.

Jag har en anteckningsbok där jag skriver ned idéer till innehåll i blogg och sociala medier. En anteckningsbok ägnar jag åt praktikaliteter med webbutiken och leverantörer. En anteckningsbok är rent privat där jag skriver ned böcker jag läst med kommentarer. Och så har jag en anteckningsbok där jag skissar och skriver ned diverse tankar. Man kan helt enkelt inte ha för många anteckningsböcker. Här hittar du anteckningsböcker i webbutiken.

Veckoplanering och kom-i-håglistor

Höststart

Ett bra veckoplaneringsblock som får ligga framme på skrivbordet är också något som jag tycker är praktiskt. Visst, jag har också en kalender i mobil och dator, men jag vill gärna ha en fysisk planering för mer övergripande saker. Den här varianten använder jag för jobbrelaterade saker.

Och det här kom-i-hågblocket använder jag för privata saker som ska göras. Så skönt att få bocka av rent fysiskt när man är färdig med något på listan.

Bra pennor

För mig är det nödvändigt att ha en bra penna när jag skriver, där är jag nördig. Den ska vara skön att hålla i och ge ett snyggt resultat. De här pennorna från Pilot är mina favoriter och jag brukar alltid hamstra ett helt gäng på hösten. Storlek 03 passar mitt sätt att skriva, inte för tjocka streck och inte för tunna, men det är ju en smaksak vad man gillar.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *