Det pågår stor lagertömning hos Pysselgumman och det finns många riktigt fina kap att göra. Här kommer mina personliga favoriter.

Just nu hittar du fina badrumstextilier från The organic company till nedsatt pris hos Pysselgumman. All bomull är GOTS-certifierad och av mycket hög kvalitet. Har du testat handdukar i våfflad bomull? Om inte så är det ett hett tips, det är verkligen superskönt för kroppen. Här hittar du The organic Company i butiken.

  1. Praktisk förvaring kan man inte få för mycket av. Den här snygga korgen från Bloomingville är bra som förvaring, men är kanske ännu finare att använda som en ytterkruka till en stor krukväxt, typ Monstera. Du hittar korgen här.
  2. Små glas med guldkant och etsat mönster. Vackert att servera likör eller portvin ur. Du hittar glasen här.
  3. Den coola påsen Le sac har synts i många inredningsbloggar. Den är snygg, men också praktisk. Eftersom den är tillverkad av dubbla lager tjockt papper är den väldigt hållbar och funkar fint som förvaring. Du hittar påsen Le sac här.
  4. Kuddfodralen från Cozy Room är tillverkad av en mycket mjuk och gosig bomull. Tyget är färgat för hand, vilket gör att det får den rätta melerade looken. Den här varianten av kuddfodral är i storlek 60x40cm och passar till vanliga huvudkuddar. Du hittar kuddfodralen här.
  5. Den här morgonrocken från Fabric Copenhagen är ett mästerverk! Den är tillverkad av 100% linne och sydd i två kontrasterande färger. Du hittar den här.

Sist vill jag tipsa om det ursnygga sopsetet från den franske borstbakaren Andrée Jardin. Det är av mycket hög kvalitet och så tjusigt att det gärna får stå framme när det inte används. Du hittar sopsetet i flera färger här.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *