Praktiska förvaringsboxar från Bungalow.

Få saker kan störa arbetsron så mycket som ett rörigt skrivbord belamrat med papper och annan bråte. Bra förvaring är nyckeln till ett välstädat skrivbord, förutom att man regelbundet rensar och slänger förstås. 

Ask Bungalow

 

Bungalow_boxar_interiörbild

Boxar med lock är det allra bästa. De är snygga i hyllan eller på skrivbordet och döljer effektivt innehållet. De förvaringsboxar du ser på bilderna kommer från danska Bungalow och tillverkas i många olika mönster och storlekar. Det finns en låda för alla inredningsstilar.

Fakta om tillverkningen hos Bungalow:

Bungalow_handgjorda_boxar

  • Bungalow är ett danskt företag, men med tillverkningen i Indien. Ägaren, Minna, har sitt andra hem i Indien och tillbringar en stor del av året där.
  • Tyg- och pappersprodukterna hos Bungalow är alla handgjorda. De vackra förvaringsboxarna är klädda med handgjort papper tillverkade av återvunnen bomull.  Även mönstret är tryckt för hand.

Tryckning_produktion

  • Den metod som används vid tryckning av tyger och papper är sk. blockprintsteknik. Det är en konst som utövats av skickliga hantverkare i Indien i tusentals år. Det går till på så sätt att man snidar en mönstermall i trä som sedan används vid tryckningen. Ett mönster på ett stort tygstycke med flera färger kan tryckaren behöva använda färgstämpeln mellan 500-2000 gånger innan tryckningen är färdig. Det är verkligen ett fantastiskt hantverk!

Tips från Pysselgummans webshop:

  • Hos Pysselgumman hittar du ett stort urval av fina produkter från Bungalow, bland annat praktiska förvaringsboxar i olika storlekar.

Foto: Det översta Pysselgumman, alla övriga Bungalow

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *