Med ljuset kommer orken och lusten att suga tag i stökfällorna därhemma. Här kommer några tips på snygga saker från Pysselgummans webshop som underlättar organiserandet.

Plocklista_organisera_siffror

  1. Krokar är ovärderligt! Har man riktigt tur så hamnar kläderna där istället för på golvet. Den här bambukroken kommer från Hübsch och här hittar du fler varianter av krokar.
  2. Tvättkorgar är bra att ha på fler ställen än i badrummet. Kanske kan tonåringen få en egen korg på rummet och på så sätt undvika att drälla smutstvätten överallt. Den här tvättkorgen från Pipol’s Bazaar är så snygg att den tål att stå framme och synas och den fungerar också bra till annan förvaring.
  3. Galgar. Snyggare galgar får gärna hänga framme med något extra fint plagg som en liten konstinstallation. Men det är heller inte dumt att byta ut galgarna i hallen till ett enhetligt gäng. Den här kopparfärgade metallgalgen kommer från Madam Stoltz.
  4. Förvaringsboxar kan man inte ha för många av. Dölj allt småjox i hallen i en snygg box, eller rensa upp i kontoret och förvara viktigare papper i en låda. Dessa förvaringslådor kommer från Bungalow och finns i ett flertal olika färger och mönster.

Vill du ha lite mer handfasta tips på hur du går tillväga när du organiserar upp därhemma så kan du kika i det här inlägget som handlar om hur man undviker stökfällor och det här inlägget som handlar om att fixa ordning i arbetshörnan.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *