Det behövs plats på lagret för alla vårnyheter hos Pysselgumman, vilket gör att det går att göra en hel del fynd just nu i webbutiken. Här kommer mina personliga favoriter.

fotölj_2

  • Fabric Copenhagen. Handsydda kuddar och plädar i skönaste siden och silkesammet. Oerhört vackert och av en ljuvligt mjuk kvalitet. Finns i många olika färger. Linnesängkläder med fina detaljer och i flera olika färger.

IMG_6631

  • The organic compay. Fina våfflade handdukar i olika storlekar och färger, alla av GOTs-certifierad bomull. Dansk design när den är som bäst. Handdukar i våfflad kvalitet är verkligen en otroligt behaglig upplevelse som jag kan rekommendera om du inte testat! Just nu får du 30-50% på allt från The organic company!

img_5094

  • De gosigaste kuddöverdrag man kan tänka sig. Supermjuka och med en snyggt skrynklig look. Kommer från Cozy Room. Finns i olika storlekar: 45×45 och 60×40 (som passar en vanlig huvudkudde).

Bricka_affari

  • Mässingsbricka från Affari. Finns i två storlekar och är helt perfekt till olika stilleben eller som ljusbricka. Jag som är stickklingsfantast tycker det är fint att duka upp mina nya blomskott i små fina flaskor på den. Den fungerar förstås fint som vanlig bricka också.

Sen finns förstås mängder av andra fina fynd att göra. Hela Pysselgummans rea hittar du här!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *