Efter den första dagen på mässan så var jag helt slut, både i kropp och knopp. Så lördagen blev en vilodag från mässvandrande. Istället gjorde jag och min man Paris.

IMGP3543IMGP3554

Montmartre har jag inte varit till förut, så det blev ett av stoppen den dagen. Vilken härlig utsikt det var över stan från toppen av kullen!

IMGP3625

Vi bodde, precis som förra året, ett stenkast från Notre Dame. Det är så härliga kvarter däromkring, fullt av restauranger och många små mysiga gränder. Dessutom jättesmidigt att ta sig till mässan därifrån, raka spåret med tåget.

IMG_1757

På söndagen var det dags att traska runt och göra inköp igen. Måste bara visa exempel på en del av de väldigt påkostade montrarna som man också kan hitta på den här mässan. Fascinerande vad en del måste lägga ner mycket tid och pengar på sin monter. Hur länge ska det inte ta att bygga upp något sånt här?

Untitled design (4)

Jag ägnade söndagen åt att besöka mina vanliga leverantörer. Hos Annett på Fabric Copenhagen tittade jag på hennes nya kollektion av kiminos och pyjamasar i linne. Otroligt vackra i olika grå nyanser.

IMG_1825

Kollektionen innehåller också tjusiga hamamhanddukar och våffelhanddukar i samma grå nyanser. Våffelhanddukarna innehåller 50% bomull och 50% lin, så det är riktigt hög kvalitet. Det mesta kommer jag att ta hem.

IMG_1845

Hösten 2016 är tydligen den våfflade handdukens år hos Pysselgumman, för hos The organic company hittade jag ännu fler varianter som jag bara måste ta hem. Jag har varit på jakt efter handdukar med ett större våfflat mönster ett tag och blev så lycklig när jag hittade det. Det här är handdukar av riktigt hög kvalitet och dessutom miljöcertifierade. Bra på alla sätt helt enkelt.

IMG_1838

Hos Hübsch hittade jag som vanligt många fina saker, men jag föll lite extra för den här fina ampeln som hänger i ett läderband. Jättefin att hänga precis så här på en krok på väggen. Den kommer ni att se hos Pysselgumman i höst!

IMG_1835

Och så de här fina lamporna i pressat glas. Så snyggt att hänga i en grupp om flera ovanför köksbordet.

FullSizeRender

Sen har jag fyllt på lite mer från Bloomingvilles fina barnserie Mini. Så söta!

Ja det var ett axplock av det jag köpte in denna dag. Tack för denna gång Paris!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *