Kärlek till anteckningsböcker.

IMG_1250Jag är ingen teknikfientlig person, tvärtom gillar jag ny teknik som förenklar vardagen. Men det finns ett område där jag är hopplöst analog och det är när det kommer till att anteckna saker. Det finns ju såklart bra anteckningsverktyg i telefon och platta, men jag kan inte förmå mig att använda dem. Det är nåt visst med att sätta saker på pränt i en vacker anteckningsbok med en skön penna, det blir mer på allvar känns det som. Så fort jag dyker på en vacker anteckningsbok så måste jag köpa den, jag har ett rätt stort antal som bara ligger och väntar på att börja användas.

32422061-origpic-1cdf6e

Sen har jag några anteckningsböcker som är så fina att de kräver sina alldeles speciella tillfällen, där får bara vackra tankar formuleras.

Nu läste jag häromdagen att det faktiskt har sina poänger att skriva för hand ibland, det förbättrar minnet! Man har jämfört ett antal personer som skrev en kom-ihåg-lista förhand och på surfplatta. Det visade sig att man kom ihåg signifikant bättre när man skrev för hand! Så jag fortsätter med gott samvete att hamstra anteckningsböcker.

Pysselgumman har ett gäng vackra anteckningsböcker:

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *