I Pysselgummans webshop finns ett helt gäng med fina inredningsdetaljer till nedsatt pris. Här kommer mina personliga favoriter:

Mattor från Bungalow:

050116_0804

  • De här mattorna från Bungalow finns i många storlekar och mönster och är otroligt välgjorda och fina. Mönstren är tryckta för hand med så kallad Blockprintsteknik. Det betyder att skickliga hantverkare först skurit ut mönstret i en stämpel gjord av trä och sedan trycks varje liten mönsterdel för hand. De är tillverkade av bomull. På mattan står det att den endast kan kemtvättas, men jag har tvättat i maskin på 30 grader och det fungerar utmärkt. Mattorna är nedsatta med 30 – 45%.

Glaskupor från Nomades Authentic

img_5566

  • Det finns inget finare än att visa upp någon liten favorit i en glaskupa, det blir så snyggt i ett stilleben. Den här fina glaskupan kommer från det franska företaget Nomades Authentic och har en snygg välarbetad botten av svart trä.

Borstar från Andrée Jardin

Adree_jardin_panelborste_1

  • Städning är ju ett nödvändigt ont, men det blir bra mycket trevligare med bra och snygga redskap. Just nu kan du köpa fantastiska handgjorda borstar från den franska borstmakaren Andrée Jardin till riktigt fina priser. Borstarna är av mycket hög kvalitet och väldigt snygga.

Printhållare från Lessebo handpappersbruk

IMG_4909

  • Hur man hänger upp sina posters är ju en smaksak, men den här printhållaren från Lessebo handpappersbruk är en personlig favorit. Den är gjord utifrån en gammal förlaga som man hittat i det anrika pappersbruket. Mekanismen funkar på så sätt att en liten kula håller printet på plats.

Det var mina favoriter. Här hittar du alla härliga produkter som finns till nedsatt pris i butiken.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *