Nu mörknar det tidigt om kvällarna och det är härligt att tända ljus och riktigt höst-boa i hemmet. Här kommer tips på ett antal riktigt fina ljusstakar som finns i webshopen.

På bilden ovanför ser du en klassisk ljusstake med handtag, tillverkad i gjutjärn. En liten pigg håller blockljuset på plats. Ljusstaken kommer från Affari och är hantverksmässigt tillverkad.

Den här ljusstaken som ser ut som ett hjorthorn är populär och det kan man ju förstå. Den blir pricken över i:et i vilket stilleben som helst. Komplettera med ett svart ljus, det blir extra dramatiskt. Ljusstaken är tillverkad av metall och kommer från coola Vanilla Fly.

En enkel metallring med ljushållare att hänga upp i t ex ett fönster är vackert. Linda något grönt nedtill för extra effekt. Här har jag använt mig att småbladig eukalyptus, den håller sig fin även när den torkar. Men kom ihåg att inte linda något upptill, då blir det brandfarligt! Den här ljusstaken kommer från Madam Stoltz.

En enkel väggljusstake från Affari. Tillverkad av järn med gråsvart finish. Vacker i sig själv, men även fint att linda något grönt kring själva armen. Här en enkel lingonkvist.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *