Julen kryper närmre och tankarna börjar mala: “vad ska man nu köpa i julklapp till nära och kära?” Det är det ständiga bryderiet, men här kommer några hjälpande tips från Pysselgumman.

1. Till kalenderbitaren

Julklappstips_frankie_daily_journal

  • Inte vilken kalender som helst, utan världens finaste kalender med unik design från år till år. Kalendern Frankie Daily journal har inte bara olika fina uppslag för varje månad, den innehåller dessutom andra små hemligheter som att-göra-listor och lappar för presenterna.

2. Till boknörden

Julklappstips_bokstöd

  • Till en riktig boknörd är det svårt att pricka in någon oläst bok, bättre då att ge bort något annat bokrelaterat. Ett riktigt fint bokstöd blir en uppskattad present!

3. Till barnen

Julklappstips_bilvägstejp

  • Den enklaste och fiffigaste grej man kan tänka sig, en bilvägstejp. Skapa de längsta och roligaste vägbanorna i vardagsrummet, utan att du behöver snubbla eller trampa på några lösa delar.

4. Till den trendiga

Julklappstips_ampel

5. Till romantikern

julklappstips_kudde

  • Vad är mer goth-romantiskt än svart sammet och rosor? En tjusig sammetskudde blir en lyckad klapp!

6. Till arbetsmyran

julklappstips_kontor

  • Bra arbetsbelysning och ordning och reda är A och O för arbetsmyran och det skadar ju inte om det är snyggt heller. En fin bordslampa eller en skrivbordsreda är perfekta presenter,

7. Till blomfantasten

julklappstips_blomkruka

  • Gillar man växter så är det trendigaste just nu handgjorda krukor från Bergs Potter. Inte bara trivs växterna ypperligt i dessa krukor, de är en fröjd för ögat också.
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *