5 saker att hänga på väggen (förutom tavlor).

Tavlor i all ära, men det finns fler fina saker att hänga på väggen. Saker som både kan ingå i en tavelvägg eller utgöra en egen samling.

VanillaFly

  • Djurskallar. Det här är en riktig favorit på väggen! De är fina i sig själva, men mindre skallar är och snygga som en del i en samling (t ex en tavelvägg).

IMG_6294

  • Speglar. De har förstås en praktisk funktion, men är ju också fina som dekoration. En spegel är snygg i ensamt majestät, men det är också väldigt fint att placera i grupper om flera stycken. Du kan också placera en spegel i tavelväggen för att mjuka upp intrycket.


DV5_2

dv9

  • Snygga och annorlunda krokar. Hittar man riktigt läckra krokar så fungerar de som små konstverk på väggen. Kanske till och med så fina att man inte vill dölja dem genom att hänga saker där.

Fall_2016_17

  • Hattar. Tillhör du den där skaran som samlar på fina stråhattar? Sätt upp dem på väggen och visa upp din samling. Har du bara en hatt så låt den hänga tillsammans med andra saker i en samling.

Mood_15

Mood_15

  • Växter. Antingen torkade växter eller fina krukväxter placerade i väggkrukor. När det gäller väggkrukorna så är det fint att låta dem ingå i ett väggstilleben med andra saker man vill visa upp.

Tips från Pysselgummans webshop:

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *