Hur får man till det där riktigt mysiga badrummet? Här kommer fem enkla tips!

  1. 14da2_c2_600x800Har du ett fönster i badrummet är ett hett tips att dekorera badrummet med gröna växter, det skapar verkligen trivsel! Finns bara ett ljusinsläpp så trivs växter oftast väldigt bra i det fuktiga och varma klimatet som vi har i våra badrum.
  2. badrumsmatta_badrock_organiccompanyFina handdukar och badrumsmatta gör underverk för badrummet. Det är ett förhållandevis billigt sätt att förändra stilen.
  3. yvelis_renbommul_solskenHärliga ljus och doftljus gör underverk för stämningen! Hur skönt är det inte att krypa ner i ett bad och tända lite mysbelysning i form av ljus?
  4. img_3732Låt fina förpackningar stå framme. Kan låta löjligt, det är väl ändå innehållet som räknas? Så är det förstås, men är innehållet bra och förpackningen snygg så låt den stå framme!
  5. bv_aw16_12_highSkapa stilleben i mån av plats. Det är få förunnat att ha ett så stort badrum att man kan använda en del yta till att göra snygga grupper. Men har du plats, så låt dina finaste badrumsattiraljer stå framme i grupp och se tjusiga ut!

I Pysselgummans webshop hittar du:

Skål på fot i metall från Vanilla Fly, badrumstextilier från The organic company, doftljus från Yvelis och härligt badskum från Wallis cosmetici.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *