9 produkter som förstärker vårkänslan.

Här kommer ett axplock av produkter ur Pysselgummans webshop som ackompanjerar ljuset och de spirande vårkänslorna i kroppen.

Odling

Vårkänslor_plocklista_1

Allt som har med odling att göra är härligt vårigt, även om man inte har gröna fingrar kan man bli sugen att sätta igång med något litet växtprojekt. En glaskupa är praktisk för att ge skjuts åt sticklingarna, en smaragdgrön kruka från Bergs potter kan man ha bara för att den är fin, de små vaserna från Affari är perfekta för sticklingarna eller den första tussilagon.

Städning

Vårkänslor_plocklista_2

Det sköna vårljuset är tyvärr obarmhärtigt mot smutsen där hemma. Helt plötsligt ser man dammet som hopat sig, de solkiga listerna och de randiga fönstren. Vill du ha ett städmedel som är snällt mot miljön och som doftar vår på riktigt så ska du välja äkta såpa. Komplettera med en tvättbar trasa i någon fin färg och du har allt du behöver för att komma igång.

Den goda koppen kaffe i solen

Vårkänslor_plocklista_3

Att njuta av en kopp kaffe ute på förstubron eller balkongen, med solen i ansiktet ger en oöverträffad vårkänsla. Med kaffekoppen i handen kan man sitta och filosofera länge över vad man borde göra och vad man eventuellt kan skjuta upp. Komplettera med en tidning och en skål med något gott och du kan bli sittande i timtal.

Foto: Janni Arnqvist

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *