Maison Belle – miljövänlig rengöring som doftar ljuvligt

Har du upptäckt Maison Belle, de ljuvliga rengöringsmedlen från Danmark? Om inte, så testa! Jag tror inte du kommer att ångra dig. Har man väl börjat använda dem är det svårt att inte fortsätta, det är riktigt härliga produkter.

Effektiv rengöring utan skadligt innehåll

Alla Maison Belles produkter är skonsamma mot både människa och miljö. De är biologiskt nedbrytbara, vilket ger en minimal påverkan på miljön. Att de är miljövänliga gör dem däremot inte mindre verksamma, de rengör effektivt alla ytor i hemmet. Rengöringsmedlen är producerade i Danmark.

Den ljuvliga doften varierar mellan de olika rengöringsmedlen, men kommer alltid från äkta eteriska oljor. Du märker direkt att doften är mer naturlig, den är fjärran från den stickiga lukt som många av de vanligare rengöringsmedlen på marknaden har.

Pysselgummans favoriter!

Maison Belle Kitchen

Maison Belle Kitchen

Maison Belle Kitchen finns i två varianter. En som doftar av apelsin och rosmarin och en som doftar av grapefrukt och bergamott. Vilken man gillar bäst är en smaksak, min favorit är den med apelsin och rosmarin.

Eftersom förpackningen är så fin så är det enkelt att låta den stå framme på diskbänken och ta en omgång med sprayflaska och trasa när andan faller på.

Här hittar du den.


Maison Belle Bathroom

Maison Belle Bathroom

Alltid i mitt badrum! Doftar fräscht av lavendel och mint. Bara att spraya på handfatet och blandaren och torka av!

Kan användas på alla ytor i badrummet, vare sig det handlar om porslin, kakel, marmor, emalj, vinyl eller plast.

Alla ingredienser är 100% biologiskt nedbrytbara.

Här hittar du den.


Maison Belle Christmas clean

Maison Belle Christmas clean

Den här rengöringssprayen ger en oöverträffad julkänsla! Den doftar juligt av apelsin och kanel och är en favorit för många har jag märkt. Det brukar bara swisha till där i november så tar lagret slut!

Den här rengöringssprayen går att använda varhelst du har behov av att rengöra. Den passar lika bra i köket som i vardagsrummet.

Här hittar du den.


Maison Belle Spring

Den här rengöringssprayen har en vårigt lätt doft. Det står att den doftar gurka på förpackningen och det kanske inte låter så rafflande. Jag skulle säga att doften mer går mot friska örter. Den doftar i varje fall väldigt gott.

Den kan användas varhelst du har behov av avtorkning i huset och kan förstås användas hela året, inte bara på våren.

Här hittar du den.

Vill du följa Pysselgumman på Instagram?

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *