En fräsch start på våren – se över ditt städskåp!

Nu är vårljuset här! Men i dessa tider när vi kanske  tillbringar mer tid inomhus än normalt kan det vara lika bra att passa på att städa igenom hemmet ordentligt. Ta en titt i ditt städskåp och gör en rejäl utrensning. Städningen blir så mycket trevligare med bra städprylar.

Steg ett är att gå igenom städskåpet och kolla över läget. Städningen blir otroligt trist med halvdåliga redskap och unkna rengöringsmedel.

  • Satsa på miljövänliga rengöringsmedel som doftar gott och rengör naturligt. Håll dig till en sort så att du undviker en massa halvtomma förpackningar.
  • Nya trasor. Trasor är en riktig bakteriehärd, köp trasor som går att tvätta så hänger de med länge. Har du redan tvättbara trasor så passa på att tvätta igenom ditt lager när du håller på med din genomgång av städskåpet.
  • Fräscha borstar och städsvampar.
städskåp

Gör en rejäl rensning i ditt städskåp och behåll bara saker som verkligen används. Ett tips för att få god överblick är att sätta upp stänger som du kan hänga förvaring, borstar och sprayflaskor på. Stången och burkarna på bilden är inköpta på Ikea för en billig peng.

Produkter i bilderna

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *