Stylingtips – bädda snyggt med kuddar.

I inredningstidningar så ser sängarna alltid så inbjudande ut. Kuddar i massor, men trots överflödet är det ändå väldigt stilfullt och snyggt. Hur i hela världen gör de? Här kommer några tips på hur du lägger kuddarna i sängen för att få det rätta uttrycket.

Hemligheten stavas massor av kuddar och i olika kontrasterande färger och former. Ögat gillar variation. Att ha en gäng kuddar i sängen i exakt samma färg och storlek ger en lite platt och trist känsla.

  • Placera de största/högsta kuddarna längst bak och jobba dig framåt.
  • Använd olika, men matchande, färger i de olika lagren. Gärna också lite olika mönster.

  • Om du är en maximalist så avsluta med en prydnadskudde längst fram.

Tips från Pysselgummans webshop:

Hos Pysselgumman finns en mängd olika vackra kuddar du kan använda för att göra en personlig bäddning.

  1. Kuddfodral från Cozy Room i den mjukaste skrynkliga bomull. Färgad för hand för att få den rätta lite “dammiga” looken. Finns i flera storlekar och just nu till nedsatt pris i butiken. Storlek 60×40 passar en vanlig sängkudde.
  2. Kuddar och plädar av högsta kvalitet från Fabric Copenhagen. Siden, silkesammet och linne. Fantastiskt sköna mot kroppen. Även dessa till nedsatt pris i butiken.
  3. Coola Vanilla Fly har i tidens anda designat kuddar med inspiration från växtriket. Sammet på framsidan och bomullslinne på baksidan. Ett otroligt vacker blickfång!
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *