Somriga Pinterestfavoriter.

Pinterest är ju en härlig källa till inspiration när det gäller inredning, man kan verkligen hitta allt där. Nu när det går mot sommarstugesäsong så är det mest sånt jag kollar på. Här kommer några bilder som jag pinnat nyligen som representerar sånt jag vill fixa i sommar:

An outdoor shower at an idyllic Swedish cottage with outdoor kitchen and shower. Photo: Clive Tompsett.:

Bildkälla

  • Utedusch skulle jag vilja ha, det ser så mysigt ut. Men troligtvis ett projekt som får stanna vid en dröm, jag har en känsla av att det på mina breddgrader är skönare att duscha inomhus.

Marcus Lawett for Ica via http://trendenser.se/2012/september/hostfest-pa-landet.html:

Bildkälla

  • Fixa uteköket. I vår sommarstuga tillagas den mesta maten utomhus på stora gasolgrillen (fungerar ju fint även som varmluftsugn om man vill baka eller grädda pajer). Vi har ett litet utekök redan idag, men det behöver organiseras bättre och mysas till.

5bccb8fd781c84eb7a4704dce5e16e8f

Bildkälla

  • Blommor i fönstren. Av någon anledning har jag varit lite slö med växter inomhus i stugan, men i sommar ska jag ta ut svängarna och ha massor av pelargoner i fönstren i fina patinerade terakottakrukor.

47da0cd56d47084a03152aa30b2a2914

Bildkälla

  • Införskaffa fler knoppbrädor till hallen. Just knoppbrädor passar så otroligt bra in i sommarstugestilen. Allra helst skulle jag vilja tälja till några själv, så de får den rätta lite ruffiga looken. Kanske blir det ett projekt i sommar, eller så köper jag helt enkelt ett par stycken.

Här hittar ni hela Pysselgummans Pinterestkonto.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *