Den där slarviga pläden som ligger slängd på en säng eller soffa i stylade inredningsbilder, visst har du sett den? Har du försökt att få till det själv? Det är faktiskt inte det enklaste, av nån anledning ser det inte lika stylish ut hemma hos en själv och den slängda pläden ser mest stökig ut.
fabric_copenhagen_linnesangklader

Sammet är ett trendigt material, vi ser det på både möbler och textilier i hemmet just nu. Det ger en lyxig känsla samtidigt som det ger ett ombonat intryck under den kalla årstiden. Men vill du kasta den lite nonchalant så kan det vara lite knepigt att få den att falla snyggt eftersom den är så kraftig i materialet.

10178059_637308446347740_4159903684439467908_n

Kanske är det enklaste om du har en kraftigare pläd att du faktiskt viker den lite slarvigt och lägger den på soffan eller sängen istället.

Hub_031116_3171

Vill du ha en pläd som ligger slängd snyggt så välj en i ett tunnare material. En sådan är enklare att få att falla snyggt och är mer följsam mot möbelns former.

cozy_room_kuddar_interiör_2

Tips från Pysselgummans webshop:

  • De vackra sammetsplädarna på bilderna kommer från Fabric Copenhagen och har lyxig silkesammet på den ena sidan och siden eller linne på den andra sidan.
  • Den sköna bomullspläden med den lite skrynkliga looken kommer från Cozy Room och finns i flera färger. Den är lätt i materialet och faller snyggt. Eftersom tyget är handfärgat så får det väldigt vackra färgskiftningar.

Foto: De två översta Janni Arnqvist, nr 3 Fabric Copenhagen, nr 4 Hübsch, nr 5 Cozy Room

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *