Det är inte så mycket som behövs för att göra hemmet mer höstmysigt och ombonat. Det mesta har du nog där hemma i gömmorna, bara att plocka fram.

Ljusstakar och ljuslyktor

antler_stående

Levande ljus som skapar mysstämning är nästan ett måste när kvällarna blir mörkare. Det finns helt enkelt inget mer rogivande än att fylla hemmet med tända ljus. Ju fler ljus desto mer trivsamt. Gärna en tänd brasa också om man har den möjligheten.

Gosiga plädar och kuddar

Plädar_interiörbild

När mörkret och kylan kryper på är det extra skönt att krypa upp i soffan under en filt, lutad mot några sköna kuddar. Det har vi kanske i soffan året om, men under hösten kan man passa på att byta till en ny och lite mustigare färgskala.

Växter

BV_17XPRS_03_01_high

Fyll hemmet med prunkande och grön växtlighet, det ger en skönt ombonad känsla som kan behövas när vi går mot mörkare tider.

Myskläder

tofflor_collage

Finns det nåt härligare än att slänga på sig myskläder när man kommer hem från jobbet och riktigt boa in sig under hösten? Satsa på ett par riktigt sköna och natursnygga tofflor, passar till de flesta hemmastassar.

En god bok

Bokstöd

Ladda upp med en trave böcker. Tänd några ljus, häll upp en kopp te eller ett glas vin och kryp upp i soffan och njut! På den här sidan hittar du en hel del boktips.

Tips från Pysselgummans webshop:

  • Här hittar du ljusstakar och ljuslyktor för att fixa det höstmysigt hemma.
  • Alla upptänkliga varianter av plädar och gosiga kuddar hittar du här, i material allt från skönaste bomull till lyxig sammet.
  • De fina tofflor du ser på bilden kommer från Marocko och är obeskrivligt sköna. Har man väl börjat med den här typen av tofflor vill man inte sluta.
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *