Det finns vissa inredningsdetaljer som blir pricken över i:et när det gäller uttrycket i ett rum. Som liksom sätter tonen och blir ett oemotståndligt blickfång. Här kommer mina favoriter.

Eiffeltorn

Eiffeltorn_1

Det må vara hur turistiskt som helst, men Eiffeltornet är så snyggt i sin konstruktion att man bara måste älska det i ett stilleben eller stående för sig själv som ett blickfång.

Ljusstakar med attityd

DA3_4

Ljus är en självklar stämningshöjare när vi går mot mörkare tider, men om själva ljusstaken är tjusig så blir det ju ännu bättre. Som den här som heter Animal och kommer från Vanilla Fly. Den är som är som en cool skulptur, den pryder sin plats även utan den är tänd.

Blommor som blickfång

bergs_potter_helena

Det kan vara en läcker krukväxt i en maffig kruka. Växten på bilden är en Sophora och är en häftig växt i sin skulpturala lite karga form, om man får den att leva vill sig. Det är en knivig krukväxt det där, men lyckas man så är det världens vackraste! Krukan på bilden heter Helena och kommer från Bergs Potter.

IMG_5440

Eller en samling småvaser som blir som ett stilleben. Välj lite olika vaser och kombinera i hop olika höjder och modeller. Just de här vaserna kommer från Affari.

Häftiga krokar

dv9

Även något så enkelt som en krok kan vara ett konstverk, här i form av kopparfärgade påfåglar. Det känns nästan dumt att hänga något på dem så att de döljs.

021Eller varför inte en liten trollslända?! Båda varianterna av krokar kommer från Vanilla Fly.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *