I butiken har jag fått hem så härliga böcker med fina papper från William Morris. som gjorda för olika typer av papperspyssel. Som alltid känner jag att jag måste testa produkterna för att veta vad det är jag säljer. William Morris och hans fina växtmönster känner du säkert till, annars kan du läsa mer om Arts and Crafts-rörelsen här.

Vackra papper William Morris

De böcker jag säljer innehåller ark med mönster i storleken 50x70cm, men ihopvikta så att de ryms i en bok i A3-storlek. Bara att riva ut, vika upp och använda för inslagning av paket eller till diverse pyssel.

papperspyssel klä in skokartong

Jag valde ett fint papper och klädde in en skokartong. Hur du gör hittar du här och recept på eget tapetlim hittar du här.

Resultatet blev riktigt bra och nu har jag ännu en fin förvaringslåda till allt pappersjox jag samlar på mig.

När jag ändå var i farten klädde jag in en trist anteckningsbok i ett annat William Morris-papper.

papperspyssel klä anteckningsbok

Dessutom klädde jag in en annan anteckningsbok i ett papper med motiv ur en pappersbok med fina gamla kartmotiv. En karta över min favoritstadsdel, Latin quarters, i Paris fick pryda omslaget. Under mina små mässresor till Paris brukar jag alltid bo i det området, med Notré Dame, Seine och en massa härliga smårestauranger nära till hands. Originalkartan som utgör motivet är från 1920, men nog känner man igen sig alltid! Det här ska bli min nya reseanteckningsbok!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *