Det händer inte sällan att man får någon gratis anteckningsbok vid tillfällen då företag vill profilera sig. Många gånger är själva anteckningsboken bra, men utsidan lite trist. Då är det enkelt att piffa till den.

fräscha upp en trist anteckningsbok

Här har jag en anteckningsbok från Postnord. Inget ont om Posten, de levererar mina varubrev utan problem, men lite trist utsida tycker jag nog boken har.

Med hjälp av ett fint, handgjort papper från danska Bungalow får boken ett lyft utseendemässigt.

Klipp till pappret efter boken och lägg till ett par cm extra för övervik. Klipp ett jack in på snedden vid hörnet (se bilden) så att det inte blir ett för tjockt lager papper där.

Ett enkelt limstift fungerar bra att använda i ett sånt här litet projekt, det fäster tillräckligt. Vill du ha kraftigare lim så har jag recept på eget tapetklister här.

Anteckningsbok klädd i fint papper
Anteckningsböcker i tjusigt papper

När jag ändå var igång så fixade jag till ett helt gäng anteckningsböcker. Jag använder alltid anteckningsböcker när jag planerar olika små projekt, så nu är hösten räddad!

Hobbypapper från Bungalow

De fina papperna från Bungalow är tryckta för hand med så kallad block print-teknik. De är tillverkade av återvunnen bomull och har en tjock härlig kvalitet som passar för diverse hobbyprojekt. Här hittar du dem i Pysselgummans webshop.

0

1 kommentar

  1. […] Vill du fräscha upp en anteckningsbok med trist omslag så hittar du tips i den här bloggartikeln. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *