I många sociala flöden ser man just nu knoppande och blommande magnoliakvistar. Det är så vackert!

Bildkälla

Men att få tag på magnoliakvistar är inte alltid helt enkelt, i alla fall om man som jag bor i de norra delarna av Sverige där snön fortfarande ligger meterdjup. De lyser med sin frånvaro i blombutiken om man säger så.

påskris

En idé är att klä påskriset a´la magnoliakvist i dammigt rosa dunvippor. Tar du lite kargare och tjockare kvistar så blir det ännu bättre. Jag har använt mig av några kvistar från körsbärsträdet ute i trädgården, de är lagom tjocka och knotiga. Kanske inte på pricken lika magnoliakvistar, men ändå nånting ditåt.

Tips från Pysselgummans webshop

0

2 kommentarer

  1. Rosalie Svartkämpe

    Hej! Jättefin sida du har. Men snälla, använd inte påskfjädrar. Kvalificerat djurpålågeri när dom “odlar” fram dom. Det finns fina färgade ulltussar på bl a Ullcentrum, Öland att ha i påskrisen… Kram R

    1. Hej Rosalie och tack för att du gillar sidan! När det gäller påskfjädrarna så säljer jag dem i min butik. De är certifierade kalkonfjädrar från USA och kommer från garanterat schyssta förhållanden. De är inte “framodlade” bara för fjädrarnas skull, utan man tar tillvara på fjädrar från kalkoner i matindusrin.
      /Bodil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *