På mitt lager hittade jag häromdagen ett gäng plåtburkar som stått osålda en lång tid och som jag nog knappt ens skulle kunna skänka bort för att bli av med. Det finns väl antagligen ingen som äter riskakor längre i dessa kolhydratsmedvetna dagar? För mig kommer riskakor förevigt att vara förknippade med hemska perioder av bantning i tonåren. Inget jag frivilligt skulle sätta i mig idag.

crackers_ny

Men så fick jag inspiration från Pinterest och tänkte jag kunde fixa till och göra burkarna lite roligare och nåt man faktiskt vill använda. Med svart halvblank sprayfärg och en läckert blingig knopp i locket blev resultatet så här fint:

Diy_burk_blogg

Kanske en burk att ha på sminkbordet som förvaring av diverse småpryttlar? Eller varför inte en fancy kakburk?

Burk_diy

Hålet i locket gjorde jag bara genom att slå en stor spik genom locket. Skruven på knoppen är rätt lång så den får man bita av med en kraftig avbitartång när den väl är på plats, gör man det innan är risken att man klämmer ihop själva gängan så det inte går att skruva dit muttern.

I min webshop hittar du den fina glasknoppen med diamantslipning och här hittar du en massa andra knoppar som kan komma väl till pass vid diverse pysselprojekt. En knopp behöver ju inte alltid sitta i en skåpdörr.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *