Så här under årets sista skälvande minuter känns det fint att få reflektera lite över året som komma skall. Vilka mål har jag för Pysselgummans webshop år 2019?

  • Det gröna ska få ta mer plats i sortimentet. Jag har börjat nörda ner mig alltmer i krukväxter och odling och det kommer att synas än mer i sortimentet. Jag började så smått sälja sticklingar förra året och detta år kommer jag att satsa större och sälja fler varianter av sticklingar. Det kommer framförallt att handla om sticklingar som inte är så lätta att få tag på i den vanliga blomsterhandeln, till exempel olika varianter av Palettblad.
  • Mer krukor och växttillbehör ska in i sortimentet. Det finns flera nya härliga leverantörer som jag upptäckte när jag var på mässa i Paris i höstas, nyheter som kommer in i butiken under våren.
  • Mer DIY i butik och blogg. Det är härligt att vara kreativ och det ska jag utveckla under året. Fler tips i bloggen på saker man kan pyssla ihop själv och tips på saker ur butiken som man kan använda på oväntade sätt.