Ett och annat är värt att minnas från 2016, här kommer några återblickar:

giftermal_hawaii_1

Årets resa:

Det är förstås Hawaiiresan vi gjorde, den sträckte sig från jul till en vecka in på det nya året. När året var alldeles färskt så slog vi till och gifte vi oss på en strand på Maui. Ett fint minne, där vi bytte blomsterkransar (lei’s) istället för ringar.

IMGP3625

Årets roligaste jobb:

Mässan i Paris, så klart. Dels för själva staden, jag har insett att jag älskar Paris, dels för den enorma mässans utbud och bredd. Vill man hitta nya intressanta varumärken så är det hit man ska bege sig.

Utsikt_kövra_redigerad-1

Årets sommarminne:

Som alltid, att sitta på altanen vid stugan eller på bryggan, höra fåglarna kvittra och titta ut över en spegelblank sjö. Det är det bästa och mest rogivande jag vet.

skidakning_forbattrad

Årets vinterminne:

Åre, alltid Åre. Det är så härligt att glida fram i fina skidspår med solen i ansiktet och fika i ryggsäcken. I mitt minne är barnen alltid glada och positiva på dessa skidturer, möjligtvis lite av ett falskt minne med för mycket rosa fluff, men jag väljer att tänka att det var så. Skulle jag tänka tillbaka på kastade stavar i snön och barn liggande i snön med sprattlande ben och skrikande “vill inte”, då skulle jag nog inte åka skidor mer.

food-1646826_960_720

Årets bästa maträtt:

På min tioitopplista så är det pasta hela vägen. Jag ska inte äta så mycket kolhydrater med mina diabetesanlag och gör det sällan, men får jag önska mig min favoriträtt så är det alltid pasta. Och den bästa pastarätten av alla är den här, pasta vongole. Ett toppenrecept, från Paolo Roberto, hittar du här.