Så har då årets första Formexmässa kört igång. Jag gjorde en snabbvisit på öppningsdagen och gjorde mässan under en intensiv dag. Jag hade tänkte mig ett längre inlägg med Formexinspiration, men tyvärr blir det inte så. Formex denna gång var inte riktigt så bra och inspirerande som jag tänkt mig. Flera av mina danska leverantörer fattades och nya spännande varumärken lyste med sin frånvaro. Här kommer några mobilbilder från saker jag ändå gillade.

Madam_stoltz_monter

Jag hade lite extra span på inspiration till arbetsrummet/pysselrummet. Den här mysigt bohemiska hörnan hittade jag hos Madam Stoltz (man får tänka bort alla prislapparna).

Hubech_skrivhörna

Lite mer stilrent och sobert hos Hübsch. Den där svarta bordslampan gillade jag verkligen!

FullSizeRender

Ännu en kontorsbild från Hübsch. Jag gillade de där vägghängda krukorna mycket, fint att både ha blommor i och använda som pennburkar. Och hyllorna var fina, en uppdaterad version av en hylla med läderkonsoller de haft ett tag.

Vaser_dbkd

Sen fastnade jag för de här fina vägghängda vaserna från DBDK. Tjusiga! Jag skulle vilja ha ett helt gäng på en vägg.

Bergs_potter_krukor

På blomtemat så tyckte jag mycket om Bergs Potters monter. Prunkande växter i deras fina krukor och med den där medelhavsblå färgen i bakgrunden.

Thats it folks. Det blev inte mer inspiration än så den här gången. Icke desto mindre gjorde jag ju en del inköp. Men mer om det senare när de dyker upp i butiken framöver!