Lagerfix

I sommar har det blivit väldigt lite av fixande i hemmet och sommarstugan. Istället har all möda gått åt till att fixa till mitt nya lager så att det blir en trevlig och bra arbetsplats. Det blir himla bra om jag får säga det själv. Lite hyllbyggande och småjobb kvar, men i stort sett så är det klart. Vad sägs om en liten rundtur?

entre_lager

Här kommer man in.

packplats_lager

Vänder man sig om från entrén så ser man min underbara packplats. Det är en ren fröjd att stå där och packa paket, så himla mycket mer space nu.

lager_rum1

Tittar man åt sidan från samma plats så ser man lagret i första rummet och den lilla fikahörnan.

fikahörna_lager

Ser ut så här vid en närmare titt. Kaffemaskinen på bänken är min älskling, vet inte vad jag skulle ta mig till utan den.

Lager_rum2

Förnämligt nog finns ett till, lika stort, rum som slukar massor med lagerhyllor. Till och med så att det finns lite plats över i hyllorna. Det passar ju himla bra nu när jag ska åka på mässa till Paris och hitta nya spännande leverantörer.

Bloomingiville

En del av höstens nyheter har redan nått mig. Till exempel det fina porslinet från Bloomingville i lite mer dova färger. Mönstren och själva formen på porslinet känner ni igen från förr, men färgställningen är ny.

Facebook_nyheter_porslin_bloomingvilleSom allt porslin från Bloomingville så har detta också ett mönster som är handtryckt med stämplar. Det gör att färgerna kan variera lite i styrka, men det är också det som gör det personligt och unikt. Ni hittar det här.

Fabric Copenhagen

Jag kan inte nog lyfta fram de härliga textilierna från Fabric Copenhagen. Tillverkade i största skicklighet av en familjeägd sömnadsatelje i Vietnam. Och materialen sen. De andas lyx. Siden, silkesammet och linne. Allt i de smakfullaste färgkombinationer man kan tänka sig. Nu har jag fått hem några nya färgerkombinationer. Petrol, guldigt gult och aprikos.

!cid_574F1C4B-F1A1-4E25-B4A2-396F6BA42517@home

!cid_FE8F7CA7-8018-451F-B137-25ABE7A00A6A@home

 

kuddar_petrol_fabric_copenhagen_redigerad-1

Allt fint från Fabric Copenhagen hittar du här.

Yvelis

Lagret av härliga doftljus från Yvelis är också påfyllt.

Yvelis_nya_ljus

Ny, ännu snyggare, logga, samma fantastiskt väldoftande och miljövänliga ljus. Alla ljus tillverkas för hand av duktiga Yvonne i Roslagen, hon har en förmåga att producera väldoft utan att doften känns påträngande. Känns också så himla bra med närproducerat där miljötänket är i fokus. Min favorit är läckra Hallon och sockervadd

I början av september bär det av på inredningsmässa i Paris, Maison et Objet, återkommer med rapport därifrån. Jag räknar kallt med att jag ska hitta nya spännande leverantörer där. Dessutom ska jag passa på att ha några dagars semester, det känns som om det var ett tag sen 🙂

Och hörrni, följ mig gärna på instagram. Ni hittar mig där under namnet @pysselgummanswebshop