Senaste månaden har varit tuff måste jag säga, men nu har jag äntligen flyttat över mitt lager till min nya fina lokal. Det kommer att bli jättebra. Gott om plats för Pysselgumman att växa och bli större. Dessutom jättetrevligt att hamna i ett hus med en massa andra företag, då får man ju huxflux arbetskamrater att fika med. Nu till lite nyheter.

Maison Belle:

!cid_F85B25FB-856A-4D83-B117-73C52553178DAlla ni som använder Maison Belles rengöringsprodukter vet hur fantastiska de är, doftar ljuvligt och är alltigenom miljövänliga. Nu är lagret påfyllt med en rejäl laddning av alla sorter.

 Bloomingville mini:

Jag har förut skrivit om Bloomingvilles serie för barn, som är ny för året. Jättefina produkter, med söta motiv och som naturligtvis uppfyller alla krav för produkter riktade mot barn. Nu har jag fått hem en barnservice bestående av tallrik, djuptallrik och mugg, tillverkad i praktiskt melamin. Riktigt fina i en turkosblå färg som passar alla barn.

33261d3c-10da-4181-96af-68f724cafd05

Dessutom vill jag slå ett slag för det här jättefina lektältet. Min 2,5-åring blev helt överlycklig över sitt tält och bor nu praktiskt taget i det där tältet. Varje kväll måste vällingen intas där, annars blir hela läggningsproceduren fel.

0ac742b4-8d7d-43a8-a939-bfb816bed689

 Hübsch:

Äntligen så har det kommit hem en hel radda med efterlängtade nyheter från Hübsch. T ex den här enkla och vackra hyllan, där läderremmar får agera konsoler. Själva hyllan är träfärgad, inga krusiduller, bara stilrent. Skruvar och plugg medföljer. Hyllan finns att få i två storlekar.

Hub_15SS_0820

Hub_15SS_0851

Och den här ljuvliga vasen, också den med läderdetalj:

Hub_15SS_1152Eller vad sägs om den här snygglampan i koppar, ett måste på skrivbordet:

Hub_190514_0125 (1)

Bungalow:

Jag är ju en riktig sucker när det gäller anteckningsböcker, kan aldrig få för många och de kan aldrig vara för fina. De här godingarna från Bungalow fick jag hem helt nyligen. Så snygga och så praktiska i A5-format, med en gummisnodd som håller boken stängd. Sidorna är olinjerade så det funkar också att använda den som skissbok.Finns i en hel uppsjö av färger.

5072 (1)

Jag vill också tipsa om att de omåttligt populära Alladin-lanternorna från Bungalow, som ju alltid tar slut så fort jag får hem dem, är på ingående igen. Håll utkik till veckan.

Nordal:

Äntligen har den härliga glasburken med kran från Nordal kommit hem. Kan verkligen rekommenderas till sommarens kylda drycker. Fyll den med saft och isbitar, eller varför inte en härlig Sangria. Rymmer 7 liter så en påfyllning räcker långt. Tillverkad i glas, med rostfria detaljer. En gummiring i locket gör att burken sluter tätt.

Spring_2015_70Till denna passar det extra bra med de fina dryckesburkarna från Nordal. Stick i ett sugrör och låt drycken väl smaka:

Spring_2015_67Vill också tipsa om en ny variant av de omåttligt populära take-away-muggarna i bambu från Nordal. Riktigt snygga i olika svartvita mönster. Muggen är tillverkad i bambu och locket och hållaren i silikon. Alla delar kan diskas i maskin.

Bambumuggar_svartvita_nordal

I övrigt önskar jag alla en härlig start på juli och hoppas på många varma dagar så man kan hoppa i plurret utan att förfrysa tårna!