Det behövs plats på lagret för alla vårnyheter hos Pysselgumman, vilket gör att det går att göra en hel del fynd just nu i webbutiken. Här kommer mina personliga favoriter.

fotölj_2

  • Fabric Copenhagen. Handsydda kuddar och plädar i skönaste siden och silkesammet. Oerhört vackert och av en ljuvligt mjuk kvalitet. Finns i många olika färger. Linnesängkläder med fina detaljer och i flera olika färger.

IMG_6631

  • The organic compay. Fina våfflade handdukar i olika storlekar och färger, alla av GOTs-certifierad bomull. Dansk design när den är som bäst. Handdukar i våfflad kvalitet är verkligen en otroligt behaglig upplevelse som jag kan rekommendera om du inte testat! Just nu får du 30-50% på allt från The organic company!

img_5094

  • De gosigaste kuddöverdrag man kan tänka sig. Supermjuka och med en snyggt skrynklig look. Kommer från Cozy Room. Finns i olika storlekar: 45×45 och 60×40 (som passar en vanlig huvudkudde).

Bricka_affari

  • Mässingsbricka från Affari. Finns i två storlekar och är helt perfekt till olika stilleben eller som ljusbricka. Jag som är stickklingsfantast tycker det är fint att duka upp mina nya blomskott i små fina flaskor på den. Den fungerar förstås fint som vanlig bricka också.

Sen finns förstås mängder av andra fina fynd att göra. Hela Pysselgummans rea hittar du här!

FLER ARTIKLAR