Pysselgummans Magasin

Inredningsinspiration och köptips från Pysselgummans webshop. Nya tips och trix varje vecka!

Nyhetsbrev #1 Pysselgumman

Jag har tänkt hit och dit på det här med nyhetsbrev för butiken. Ett nyhetsbrev måste man ju ha, eller hur? Kunna skriva lite mer om olika produkter och nyheter än man kan i övriga sociala media. Men ett nyhetsbrev som man får på mailen blir man mest irriterad på och slänger iväg i papperskorgen, alternativt fastnar det direkt e-postprogrammets spamfilter. Nu har jag bestämt mig för att jag istället kör mina nyhetsbrev i bloggen och länkar till dem på Facebook. På så sätt kan den som vill och känner för det läsa det.

Jag har under helgen befunnit mig på inköpsmässan Formex i Stockholm. Ett och annat nytt hittade jag och en del nytt har jag faktiskt redan fått hem, eftersom jag var tidigt ute och beställde nyheter redan innan mässan.

Cozy Room

Detta härliga danska märke, med fokus på det ombonade men ändå originella.

Cozy_room_nyheter

Ljuslyktorna, som är nya för våren, är så vackra och lättplacerade med sin öppna droppform. Tillverkade i en patinerad metall, med en behållare av glas där du placerar ditt värmeljus. Äntligen har också de efterfrågade champagneglasen, ingraverad fjäder, kommit in i lager. Som jag har väntat! Fler av de otroligt populära plädarna i olika dammiga färger har jag också fått hem.

Élam

De vackraste anteckningsböcker man kan tänka sig tillverkas i Paris enligt gammal hantverkstradition. Handbundna, med handtryckt papper på utsidan. De cremefärgade bladen inuti är tillverkade i Italien av syrafritt papper av yppersta kvalitet. En fröjd att få pränta ned sina tankar och skisser på dessa blanka blad. Och tänk att just de här tillverkas exklusivt för Pysselgumman, jag nästan svimmar! Nu har jag också fått hem dem i en större storlek.

Elam

Bloomingville

En av vårens nyheter från Bloomingville är det finstämda porslinet Cécile i vackra grå och rosa nyanser. Mönster och form känns igen från deras övriga porslinsserier, men färgställningen är ny. Väldigt fin tycker jag, grått och rosa är ju en sån snygg kombination.

Cécile_porslin_Bloomingville

Lots Living

Det finns många Lots Living-fantaster där ute som älskar den fantastiska handgjorda keramiken från Toscana. Sortimentet fylls hela tiden på i fler färger och modeller. Saknar du någon färg? Då ska du förstås höra av dig, så tar jag hem det.

Lattemuggar_frilagda

De närmsta veckorna kommer många mysiga nyheter, från både nya och gamla leverantörer. Håll koll och följ gärna Pysselgumman på Facebook.

»

© 2019 Pysselgummans Magasin. Tema av Anders Norén.